onsdag 8 februari 2017

Lars Wilderäng – Stjärnklart

Boken börjar bli ganska enformig, strömavbrotten fortsätter men det börjar uppdagas vad som händer och folk jobbar emot det, men det stora avslöjandet har inte hänt ännu.

Dessa sidor jag läste handlade mycket om en karaktär som samlar på mat och överlevnad saker för han tror att världen kommer gå under. Så han har ganska extrema tankar och ett väldigt speciellt intresse, men till vardagen är han en barista på en bar och har ett stort umgänge, men ingen vet vem han egentligen är, det reflekterar kanske lite verkligheten lite. 

Man vet aldrig vem personer är tills man lärt känna dem. Ingen skulle kunna tro att han är en ”prepper”. Så skenet bedrar. Och eftersom han vet att hans intresse är galet, så måste han gömma det, och därför bygger han upp en fasad av något annat. Det händer också i riktiga världen med sociala medier, man kan välja ur man ska framstå och det är lätt att vara oärlig, och detta kan få konsekvenser, det visar boken. Karaktären i boken tog hem hans nya flickvän, som ej var medveten om hans intresse, hon såg allt han sparat, bensin, mat och konserver. Hon blev överraskad och trodde han var galen så hon lämnade han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar