måndag 16 januari 2017

Stjärnklart av

Lars Wilderäng, Stjärnklart


Idag läste jag 15 sidor, introduceringen av karaktärer fortsätter och problemen med elektroniken blir allt mer oundvikliga, men alla karaktärer upplever problemen själv, och vet inte att alla andra personer har problem. Alla är ganska alldagliga och vanliga personer som reflekterar vårt samhälle, de som reser, de som sliter de som har det bra ställt, de som har hemligheter och de som har lite speciella intressen, som karaktären Magnus, han samlar mat, i fall att jorden skulle gå under.

Alla karaktärer fortsätter som vanligt efter dessa händelser, inget spännande har hänt, förutom att en karaktär befinner sig på ett flygplan, men all elektronik har gett upp. Det råder panik ombord, och alla är livsrädda, där målar författaren upp en bra bild av paniken som råder, hur alla är så rädda för de kommande minuterna. Man vet inte om vad som hänt med planet, och det är fortfarande ett mysterium för läsaren, det kanske kommer en uppföljning till denna karaktär på planet.

I övrigt fortsätter boken introduceringen av karaktärer, det är inga intriger eller liknande, vilket gör läsandet just nu ganska trögt. men jag misstänker att problemen kommer uppdagas och handlingen och problemen kommer avancera till drama och spänning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar